Yayın Tarihi: 12 Ocak 2018 13:47
 ~ Son Güncelleme: 13 Ocak 2018 10:42
read.ReadTime

Karslı ve Gümrülü kadınlar aynı mutfakta

Kars mutfağı ile Gümrü mutfağı arasındaki benzerliklere odaklanan ‘Beraber Az mı Tuz Ekmek Yedik’ projesi kapsamında, belgesel filmin ardından bir de kitap yayımlandı. Kars Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği tarafından yürütülen projenin koordinatörlüğünü İhsan Karayazı ile Armine Avetisyan üstleniyor. ‘Sofranız Şen Olsun’ kitabının yazarı Takuhi Tovmasyan da projede danışman olarak yer aldı. Projenin koordinatörlerinden İhsan Karayazı’yla ‘Beraber Az mı Tuz Ekmek Yedik’ kitabı hakkında konuştuk.
Resmi Büyüt
Karslı ve Gümrülü kadınlar aynı mutfakta
Fotoğraflar: Berge Arabian
Sayfa Başına Git