Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2020 11:38
 ~ Son Güncelleme: 21 Mayıs 2020 13:22
read.ReadTime

İstanbul'dan Anadolu'ya farklı renkleriyle Rum yemek kültürü

Araştırmacı, yazar Sula Bozis’in ‘İstanbul’dan Anadolu’ya Rumların Yemek Kültürü’ kitabı Yapı Kredi Yayınları’ndan çıktı. Bozis’le kitabından yola çıkarak Rumların yemek kültüründen, Ermeni ve Rum yemek kültürlerinin karşılaştırılmasına uzanan bir söyleşi yaptık.
Resmi Büyüt
İstanbul'dan Anadolu'ya farklı renkleriyle Rum yemek kültürü
Shinudi (Dereköy-Gökçeada) köyünde Meryem Ana Yortusu vesilesiyle kilise avlusunda kurkuta (keşkek) hazırlanıyor
Sayfa Başına Git